Pomp.nl is alles voor pompen. Van een eenvoudige reparatie tot het leveren van een nieuwe installatie. Merk onafhankelijke en objectieve revisie van pompen, mechanical seals en aandrijvingen. Nieuw levering van mechanical seals en stopbuspakkingen welke wij ook zelf gebruiken waardoor wij de kwaliteit kunnen borgen. Voor service, revisie en nieuw bent u bij ons aan het juiste adres.  De websites zoals hierboven vermeld verwijzen u door naar de juiste disciplines.

Over ATHolland BV

Van een snelle eenvoudige pomp reparatie tot volledige pomp revisie en onderhoud van alle draaiende productie middelen. Op locatie of in onze uitgebreide werkplaats. Snel schakelen om productie stilstand te voorkomen is één van onze dagelijkse bezigheden. Om dit te bereiken hebben wij een zeer uitgebreide werkplaats met alle faciliteiten en kundig personeel. Ook een groot voorraad as afdichtingen waardoor ruime mogelijkheden om snel te kunnen handelen.

Wij onderscheiden ons door te denken in oplossingen. Houden ons aan gemaakte afspraken. Of het nu gaat om mechanisch, elektrisch, hydraulisch of explosieveilig. Al ruim 40 jaar zijn wij een merk onafhankelijke service gerichte organisatie in alles wat te maken heeft met rotating. Als het draait, dan draaien wij er onze hand niet voor om.

Online Mechanicalseals bestellen

Op Mechanicalseal.nl kunt u terecht voor alle type mechanical seals. Bij Mechanicalseal.nl vindt u alternatieven van uw eigen merk seals. We beschikken over alternatieven voor Burgmann seals tot en met Vulcan seals. We bieden ook een breed assortiment pompenseals, mechanicalseals, zowel gebalanceerde als ongebalanceerde seals. Op Mechanicalseal.nl besteld u gemakkelijk en snel online uw mechanical seals.

Online Stopbuspakkingen bestellen

Bij Stopbuspakking.nl kunt u terecht voor al uw Pomp afdichtingen, Pompenpakkingen, Koolvezel pakkingen, Grafietvezel pakkingen, PTFE pakkingen, Aramide pakkingen, Appendage pakkingen en meer. Een stopbuspakking is een asafdichting. De werking van een stopbuspakking zorgt voor het afdichten van draaiende assen en/of statische afdichtingen. Op Stopbuspakking.nl besteld u gemakkelijk en snel online uw stopbuspakkingen.